עוגת תפוזים
חומרים:
2 ביצים
1 מרגרינה מומסת
¼ כוס שמן
5 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 כוסות מיץ תפוזים
קליפה מגוררת מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
1 כוס שוקוצ'יפס
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה:
נכניס לקערה את המצרכים בסדר הבא ביצים, מרגרינה, שמן, סוכר, קליפה + מיץ לימון. לערבב את השוקו צ'יפס עם כוס קמח, את שאר הקמח ומיץ התפוזים להוסיף לסירוגין לתערובת.
נוסיף את השוקו צ'יפס
נערבל היטב ובאיטיות את כל החומרים
נאפה על חום 160 מעלות כחצי שעה.
מעדן תפוזים
החומרים
שקית ג'לי בטעם תפוז/לימון
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
נכין את הג'לי עפ"י ההוראות שעל השקית.
נקרר היטב
נקציף בקערה את השמנת המתוקה.
נערבב בעדינות בין השמנת המוקצפת והג'לי
נמזוג לכוסות ונקרר במקרר למספר שעות.
|